ý
OPGELET

We zijn volop bezig met het vernieuwen van deze website waardoor het mogelijk is dat sommige pagina’s onvolledige of verouderde info bevatten.

In de tweede graad bieden wij ASO en TSO aan. In beide onderwijsvormen bereiden wij onze leerlingen voor op een vervolgopleiding na het secundair onderwijs. Hieronder beschrijven we de leerdomeinen waaruit je kan kiezen in de tweede en derde graad.

⇒ Ben je taalvaardig? Kies voor een richting met Latijn of moderne talen. Of zorg dat je in de extra modules kiest voor Cultuur, extra Spaans, Duits of Italiaans.

⇒ Ben je wetenschappelijk aangelegd? Atheneum MXM biedt je de kans om hiermee aan de slag te gaan. We werken hiervoor samen met vzw Natuur & Wetenschap, en met andere partners zoals BASF. En als het je echt ligt, neem je er de module wetenschappen toch ook nog bij?

‚áí Ben je¬†economisch¬†ge√Įnteresseerd? Bij ons behaal je naast het diploma secundair onderwijs ook het attest bedrijfsbeheer als je voor de module bedrijfsbeheer kiest. In samenwerking met Vlajo bouw je een stevige mini-onderneming of studentenbedrijf uit.

‚áí Ben je sociaal ingesteld?
Heb je interesse in mens en samenleving?  Kies dan voor humane wetenschappen.
Heb je interesse in welzijn en toegepaste wetenschappen?  Kies dan voor sociaal technische wetenschappen
Ben je vooral geboeid door welzijn en gezondheid?  Kies dan voor welzijn-en gezondheidswetenschappen