BOEKEN

Leerlingen bestellen hun studieboeken via studyshop. Boekenlijsten worden op het einde va het schooljaar bekendgemaakt voor leerlingen en ouders.

HET SCHOOLGEBOUW

Wij hebben een ruim en toegankelijk schoolgebouw. Rondom het gebouw vind je een Romeinse tuin en een wetenschapsvijver. Bij warm weer kan je in open lucht les volgen. Op de speelplaats is er mogelijkheid tot voetbal, basketbal, volleybal en tafeltennis. Je fiets kan je veilig in onze fietsenkelder plaatsen.

DAGINDELING

Jouw dagindeling is afhankelijk van je lessenrooster. De lessen starten om 8.20h. Het laatste lesuur eindigt om 16.20h.

BEREIKBAARHEID

Wie te voet komt, kan gebruik maken van veilige voetpaden naar de campus. Alle belangrijke oversteekplaatsen zijn door verkeerslichten beveiligd. Kom je met de fiets, dan gebruik je de ingang Melgesdreef en parkeer je je fiets veilig in onze fietsenkelder. De Lijnbussen van en naar Antwerpen-Centrum, Schoten, Deurne, Ekeren, Kapellen en Brasschaat hebben een halte in de buurt van de school.  Tram 3 verbindt de school met Antwerpen-Centrum, Linkeroever en Zwijndrecht, tram 2 met Hoboken (Kioskplaats). Voor onze school neem je de halte Ringlaan. Het is beter voor het milieu en voor de veiligheid rondom de school dat er niet te veel auto’s tot aan de schoolpoort rijden. Als het echt niet anders kan, vragen we om aan de hoek van de Ringlaan of van de Melgesdreef uit te stappen en het laatste stukje te voet te doen. De parking is voorbehouden voor personeelsleden van de school.

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner